Spomladanske čistilne akcije

V občini Kamnik, tako kot vsako pomlad, potekajo pomladanske čistilne akcije. V krajevni skupnosti Volčji Potok so prostovoljci čistili že v soboto, 26. marca, v krajevni skupnosti Perovo pa v soboto, 2. aprila 2011. Šole, vrtci in upravniki stanovanjskih blokov v mesecu aprilu izvajajo čistilne akcije v svojem okolju.

Ribiška družina Kamnik je organizirala čistilno akcijo v soboto, 9. aprila 2011. Čistili so strugo in brežine Kamniške Bistrice in Nevljice. Isti dan je čistilno akcijo izvedlo tudi Turistično društvo Kamniška Bistrica.

Krajevna skupnost Kamnik Center pa vabi prostovoljce na čistilno akcijo v soboto, 16. aprila 2011. Zbirališče je ob 8. uri na Glavnem trgu.

V soboto, 16. aprila 2011 organizira čistilno akcijo tudi Krajevna skupnost Tunjice. Vabijo prostovoljce, da se jim pridružijo. Zbrali se bodo ob 8. uri pri Podružnični šoli Tunjice.

Turistično društvo Tuhinjska dolina organizira v soboto, 16. aprila 2011 čistilno akcijo, združeno s hortikulturno ureditvijo potoka. Zbor udeležencev bo ob 8. uri pri Termah Snovik, zaključek pa ob 12. uri  na terasi pri Termah Snovik.

Vsi občani, ki se boste udeležili čistilnih akcij, boste na zbirnih mestih dobili rokavice in vreče za zbiranje odpadkov. Organizatorji vas bodo razporedili po terenu in vam dali ustrezna navodila glede zbiranja in odlaganja zbranih odpadkov. Priporočljivo je, da se ustrezno oblečete in obujete ter s seboj prinesete orodje in močnejše delovne rokavice. Občina Kamnik je poskrbela, da bo podjetje Publicus d.o.o. zbrane odpadke odpeljalo takoj po zaključku posamezne čistilne akcije.

Vir: www.kamnik.si

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate
Highslide for Wordpress Plugin